La Manche Francia Kikötői Vendéglő

1111 Budapest, Egry József u. 36.

Nyitva minden nap: 11-24-ig

Konyha: 11-23-ig

wap: tagtag.com/lamanche

e-mail: lamanche@freemail.hu

 ÉTLAP

 

Előételek

Nizzai saláta

(Sült zöldségek és csirkemell sajttal grillezve)

900,-

Rakott padlizsán rizzsel

(Sonka, sajt, tejszín, fehérbor)

950,-

Rántott camembert sajt burgonyakrokettel és áfonyával

950,-

Tenger gyümölcsei koktél

1050,-

Tejszínes kagyló sajttal grillezve

1100,-

Házában sült krémes csiga pirítóssal

1100,-

Juhtúróval töltött gombafej rizzsel

1100,-

Rántott sajt rizzsel és tartármártással

1300,-

 

Levesek

Erőleves Fridattó módra

(Zöldségek és palacsintatészta)

380,-

Húsleves gazdagon

(Csirkemell, zöldségek, tészta)

400,-

Francia hagymaleves

(Sajtos pirítóssal)

400,-

Gombás jérceleves

480,-

Tárkonyos vadraguleves

480,-

Marseille-i halleves

(Tengeri hallal és tejszínnel)

480,-

Kapros rákleves

(Rákhús, uborka, tejszín)

650,-

 

Halak és különlegességek

Serpenyőben sült halfilé

(Tepsis burgonyával, sajttal grillezve)

1300,-

Kagylós-zöldséges halfilék sajttal sütve hasábburgonyával

1550,-

Tintahalkarikák mazsolás rizzsel

1600,-

Szezámmagos lepényhal sült zöldségekkel

(Szezámmagos bundában sütve)

1650,-

Lepényhal zöldbors mártással burgonyakrokettel

1650,-

Fogasfilé Orly módra ananászos rizzsel

(Sörtésztában sütve)

1700,-

Kapros-gombás fogasfilé burgonyakrokettel

1700,-

Nizzai fogasfilé gombás rizzsel

(Bacon szalonna, zöldbab, ananász, fehérbor és tejszín)

1700,-

Fogasfilé zsályamártásban vegyes körettel

1700,-

Fűszeres rákollók bundában idénysalátával

1750,-

Békacomb rántva zöldséges rizzsel

1950,-

Roston sült fokhagymás békacomb petrezselymes burgonyával

1950,-

Lazacderék tejszínes rákmártásban mazsolás rizzsel

2100,-

Lazacfilé mandulás bundában hagymás törtburgonyával

2100,-

 

Szárnyasok sokféleképpen

Kacsamáj gyümölcsökkel flambírozva burgonyakrokettel

1250,-

Fehérboros almával párolt kacsamáj petrezselymes burgonyával

1250,-

Csirkefalatkák tejszínes-gombás spagettivel

1300,-

Vasalt csirkecombfilé sült zöldségekkel

1300,-

Roston sült csirkemell gazdagon tálalva

(Gyümölcsökkel és hasábburgonyával)

1300,-

Almás-diós jércemell burgonyakrokettel

(Fahéj, fehérbor és tejszín)

1350,-

Tejszínes-gombás csirkemell petrezselymes burgonyával

1350,-

Pikáns csirkemell petrezselymes burgonyával

(Erőspaprika, baconszalonna, gomba és fehérbor)

1350,-

Szezámmagos csirkemell hasábburgonyával

1350,-

Fűszeres kacsamáj hasábburgonyával

1350,-

Kacsamáj Edith Piaf módra hasábburgonyával

(Rántott kacsamáj reszelt sajttal)

1350,-

Mézes-mandulás jércemell gyümölcssalátával

1450,-

Óriás pulykabécsi majonézes burgonyával

1550,-

Pulyka Cordon Bleu vegyes körettel

(Sajttal és sonkával töltött pulykamell)

1550,-

 

Borjúhúsok franciásan

Tejfölös borjúkaraj Dijon-i módra hasábburgonyával 

(Tejfölös-mustáros mártásban)

 1500,-

Őszibarackos borjúborda burgonyakrokettel

(Vörösboros barnamártásban gomba és őszibarack szeletek)

1550,-

Borjújava Calvados mártásban ízesburgonyával

(Almaszeletek, fehérbor és Calvados)

1550,-

Borjújava Flamand módra hercegnő burgonyával

(Almaszeletek, baconszalonna vörösboros barnamártásban)

1550,-

Borjúborda Chef módra mogyoróburgonyával

(Gombaszeletek, fehérbor és tejszín)

1550,-

Gombás-szalonnás borjúcsíkok hasábburgonyával

1550,-

Borjútitok vegyes körettel

(Baconszalonnával és sajttal töltve)

1650,-

 

A marhahúsok kedvelőinek

Lyon-i rostélyos hasábburgonyával

1450,-

Fűszeres bélszínjava idénysalátával

1950,-

Rántott bélszínlángos petrezselymes burgonyával

2050,-

Avignon-i turnedos burgonyakrokettel

(Natúr bélszín, padlizsán, paradicsom, sajttal grillezve)

2050,-

Bélszínfalatkák Calypso módra burgonyakrokettel

(Gomba és paradicsom szeletek, baconszalonna vörösboros barnamártásban)

2050,-

Bélszínszeletek erdei gombamártásban mogyoróburgonyával

2150,-

 

Sertéshúsok egy kicsit másképpen

Francia sertésjava

(Tepsis burgonyával, tejszínnel és sajttal grillezve)

1250,-

Mustáros-fokhagymás sertésjava hasábburgonyával

1250,-

Aprópecsenye Napoleon módra hasábburgonyával

(Gombaszeletek, baconszalonna és konyak)

1350,-

Sajtos-zöldséges szeletek grillezve hasábburgonyával

1350,-

Gyömbéres rostonsültek idénysalátával

1400,-

Sertésjava La Manche módra

(Gombaszeletek, csirkemáj, kagyló és vörösboros barnamártás)

1400,-

Juhsajttal töltött sertésborda rántva vegyes körettel

1450,-

Polpetti vegyes körettel

(Gombával, sonkával és sajttal töltve)

1450,-

Sertésszűz Hajószakács módra tésztával

(Gombaszeletek, baconszalonna, tejszín és fehérbor)

1700,-

 

Magyaros ételeink

Hortobágyi palacsinta

900,-

Borjúpaprikás galuskával

1250,-

Lecsós csirkemáj rizzsel

1250,-

Magyaros szűzérme

(Lecsós szelet tepsis burgonyával)

1700,-

Fogasfilé Kárpáthy módra vajas galuskával

(Tejszínes-kapros rákraguval)

2100,-

 

Házunk ajánlata

La Manche saláta

(Idei vegyes saláta, natúr csirkemell kapros-juhtúrós öntettel)

900,-

Indiai pulykaragu gombás rizzsel

(Gomba, zöldborsó, curry és tejszín)

1450,-

Fogasfilé Jean Bart módra hercegnő burgonyával

(Fogasfilé tejszínes-gombás rákraguval)

1800,-

Ananászos lazac mazsolás rizzsel

(Tejszínben párolt ananásszal leöntve, sajttal grillezve)

2100,-

Pisztráng diós-fahéjas bundában vajas zöldkörettel

2100,-

Juhtúrós bélszínlángos friss vegyes salátával

(Juhtúrós bélszín sajttal grillezve)

2150,-

Roston sült bárány fóliás burgonyával

2150,-

Korzikai báránysült petrezselymes burgonyával

(Bacon szalonnával, paprikával és paradicsommal pirítva, vörösboros barnamártásban párolva)

2250,-

 

Saláták

Káposztasaláta

350,-

Majonézes káposztasaláta

350,-

Majonézes burgonyasaláta

350,-

Tejfölös uborkasaláta

400,-

Gyümölcssaláta

400,-

Paradicsomsaláta

450,-

Idénysaláta rokfortos öntettel

600,-

 

Desszertek

Tiramisu

450,-

Málnás palacsinta

450,-

Lángoló krokambusz

(Gesztenyegolyócskák csokoládémártásban)

450,-

Gesztenyepüré

450,-

Madártej

500,-

Sültbanán csokoládéöntettel

500,-

Banán splite

(Banán, gyümölcs, vaníliafagylalt és tejszínhab)

550,-

La Manche kehely

(Tiramisu, gyümölcs, fagylalt és tejszínhab)

550,-

 

Főoldal

Itallap

Elérhetőségünk

 

Foglaljon asztalt: 06 (1) 209-1643